Schoolstraat 11, 3380 Bunsbeek
+0495 31 59 07
info@peggylogist.be

IT-ondersteuning

Onze IT-diensten

Naast administratieve hulp bieden wij ook IT-hulp aan. Onze diensten staan hieronder opgelijst. Indien uw probleem hier niet tussen staat, twijfel dan zeker niet om toch contact op te nemen, de kans is groot dat wij u zonder problemen verder kunnen helpen.

WEBONTWIKKELING

Wilt u uw bedrijf ook online zichtbaar maken, maar weet u niet goed waar te beginnen? Laat mij u begeleiden met het ontwerpen van een website, hosting, domeinnaam, sociale media en nog veel meer.

DATAOPSLAG

Heeft u belangrijke data die absoluut niet verloren mogen gaan? Of moet u met meerdere personen aan dezelfde bestanden kunnen werken? Wij zorgen voor een oplossing op maat.

CLOUD

Wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste technologieĆ«n en genieten van het gebruiksgemak dat de cloud kan bieden? Neem dan contact op voor onder andere automatische offsite backups, mailboxen, cloudconfiguratie,…

ALGEMEEN IT-ADVIES/HULP

Zit u met computerproblemen, wifi problemen of wilt u een nieuw toestel aankopen, maar bent u niet thuis in de computerwereld? Dan help ik u met veel plezier uit de nood.

DESIGN

Wilt u graag professionele naamkaartjes, flyers of andere marketing producten laten ontwerpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

NETWERKBEHEER

Heeft u vaak problemen op uw netwerk? Wilt u meer bescherming tegen potentiƫle hackers? Of wilt u gewoon uw kantoorruimte van een performant internet voorzien? Twijfel niet om contact op te nemen.